Revista presei. Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova: „Deputații comuniști nu vor vota președintele țării fără permisiunea lui Voronin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziarele de astăzi citiți despre Agenţi economici, lipsiţi de dreptul la export",„Cum ne descurcăm ?" și că „Deputații comuniști nu vor vota președintele țării fără permisiunea lui Voronin".

Ziarul Timpul scrie despre „Agenţi economici, lipsiţi de dreptul la export". Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Moldovei a interzis temporar la nouă agenţi economici exportul de mere în Rusia.

Un alt subiect pe care îl puteți găsi în ziarul Timpul este povestea Llilianei Croitorul pentru care viața din Moldova este prea dură. „Cum ne descurcăm ?". Liliana Croitoru, asistentă medicală din or. Hânceşti: Dacă am oftat atunci cânt m-aţi întrebat, înseamnă că nu e bine. Cât mai curând posibil vreau să plec peste hotare. Viaţa este foarte dură aici. Am luat un credit pe doi ani de la bancă şi acum îmi pare foarte rău. Dobânda la credit este mare şi mi se pare că n-o să mai ies niciodată din mizeria asta.

Unimedia informează că „Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova: Deputații comuniști nu vor vota președintele țării fără permisiunea lui Voronin"."Puțin probabil că se vor găsi doi deputaţi comunişti care vor participa la alegerile președintelui țării". Declarația aparține ambasadorului Republicii Moldova la Moscova, Andrei și a fost făcută pe 31 ianuarie la o conferință de presa la Moscova. "Din istoria partidului cunosc că Voronin nu va delega doi deputați să voteze. Doar întreaga fracţiune ar putea spune, sau "nu", sau "da" consideră diplomatul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite