CHIŞINĂU: Alertă cu bombă la Curtea Supremă de Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: 13.45 Alarma cu bombă de la CSJ este falsă. „În urma verificărilor nu a fost depistat explozibil“, a declarat Eugen Onică, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne. Potrivit lui Adrian Jovmir, ofiţerul de presă la Comisariatul General de Poliţie, apelul a fost făcut de la un telefon public, la ora ora 12.25, de către un bărbat care a anunţat că sediul CSJ este minat.

UPDATE: 13.25 Preşedintele interimar, Marian Lupu: „Cineva face glume în această ţară“.

UPDATE 13.15 Membrii Consiliului Superior al Magistraturii nu s-au lăsat intimidaţi de alerta cu bombă şi au ieşit din clădire abia la 13.10. „Am presupus că e o alertă falsă. Am rămas să terminăm de examinat ordinea de zi. Probabil, cineva vrea să facă show, poate fi şi o provocare, nu exclud că ar putea avea legătură şi cu demiterea lui Muruianu“, a declarat Alexandru Arseni, membru al CSM.

UPDATE 13.00 Potrivit jurnaliştilor care se alfă la faţa locului, magistraţii încă nu au fost evacuaţi din clădire, iar membrii Consiliului Superior al Magistraturii continuă şedinţa începută dimineaţă.

Geniştii s-au deplasat la faţa locului. „În acest moment se efectuază verificări, nu ştim dacă este minat sau nu“, a mai adăugat Adrian Jovmir.Circulaţia în zonă este blocată, iar judecătorii şi angajaţii Curţii sunt evacuaţi.

Alerta cu bombă a fost înregistrată la nici o oră de la demiterea în Parlament a preşedintelui interimar al CSJ, Ion Muruianu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite