Actele de identitate deja pot fi perfectate şi la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru" va presta, începând de luni, un nou serviciu, care prevede documentarea, înregistrarea şi evidenţa persoanelor prin intermediul oficiului mobil de documentare.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii,citat de Info-Prim Neo, de acest serviciu pot beneficia toţi cetăţenii Republicii Moldova. Oficiul este înzestrat cu echipament tehnic specializat, care asigură prestarea serviciilor la domiciliu sau la locul aflării solicitantului.

Prin intermediul Oficiului mobil de documentare pot fi comandate acte de identitate (buletine de identitate, paşapoarte, acte de identitate provizorii), poate fi solicitată înregistrarea la domiciliu/reşedinţă, precum şi înregistrarea persoanelor cu atribuirea numărului de identificare de stat.

Întreprinderea „Registru" propune trei modalităţi de comandare a serviciilor: în baza cererii electronice, apelulului telefonic la call-centru sau prin depunerea cererii la orice secţie de evidenţă şi documentare a populaţiei. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite