A doua linie maritimă de transport de containere în lume vine în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediterranean Shipping Company SA (MSC), va oferi servicii de transportare a containerelor la şi din Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti, prin Istanbul, la 586 de porturi din toată lumea şi câteva mii de destinaţii din interiorul ţărilor.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Danube Logistics SRL, administratoarea Portului Internaţional Liber Giurgiuleşti, prima navă maritimă „M/V Kalana" a descărcat 142 de containere ale Mediterranean Shipping Company. Pe data de 15 ianuarie nava va pleca din Republica Moldova cu 23 de containere încărcate cu cereale cu destinaţia Taiwan.

„Mediterranean Shipping Company Moldova va oferi tarife cât mai competitive şi o perioadă de prestare a serviciilor de transport cât mai mică. Suntem siguri ca acest nou serviciu de transport de containere săptămânal va deveni o poveste de succes", a declarat Alexander Di Leonardo, directorul general al Mediterranean Shipping Company Moldova, citat de Info-Prim Neo.

Thomas Moser, directorul general al Danube Logistics SRL, şi-a exprimat convingerea că Mediterranean Shipping Company va oferi servicii competitive pentru companiile care doresc să importe sau să exporte containere în Republica Moldova.

Mediterranean Shipping Company SA este o companie privata cu sediul central la Geneva, Elveţia. Având 456 de nave, este a doua linie maritimă de transport de containere în lume. Compania dispune de 421 de oficii în 145 de ţări.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite