ACCIDENT Un pensionar a fost accidentat mortal lângă Stăuceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seara, în jurul orei 20.55, lângă intrarea în comuna Stăuceni (municipiul Chișinău), pe șoseaua Chișinău-Orhei și-a găsit sfârșitul un bărbat în vârstă de 60-65 de ani.

Şoferul unui automobil de model Mercedes 815, în vârstă de 24 ani, a tamponat un pieton necunoscut, un bărbat cu înălţimea de 1,70 m, care în rezultatul vătămărilor corporale a decedat la faţa locului.

Tot ieri au avut loc și alte trei accidente. Potrivit poliției rutiere, în Chişinău, la intersecţia străzilor Studenţilor şi Florilor, un șofer în vârstă de 40 ani, conducând automobilul de model KIA SAPFIA, a tamponat o minoră de 16 ani, care s-a ales cu fractura ambelor oase a gambei stângi.

În amiaza zilei de ieri, în satul Bozieni (Hâncești), șoferul de 43 de ani a unui autocamion de model MAZ 54323, a tamponat un biciclist în vârstă de 61 ani, după ce i s-a desprins o roată din spate a semiremorcei

În satul Colibași (Cahul) de asemenea a avut loc tamponare de biciclist. Şoferul, în vîrstă de 31 ani, conducînd automobilul de model BMW 318, a lovit un bărbat în vârstă de 30 ani, care ieşind de pe un drum secundar nu a cedat trecerea automobilului. În rezultatul accidentului biciclistul s-a ales cu fractura piciorului stâng.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite