Nu e glumă: excursie cu Gigi Becali la Bruxelles!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunteţi tineri? Vă interesează viitorul României în Uniunea Europeană? George Becali, lider în topul absenţelor din Parlamentul European, vă oferă o excursie la Bruxelles.

Europarlamentarul George Becali a anunţat joi organizarea unui concurs destinat tinerilor între 14 şi 25 de ani din toată ţara. Participanţii vor trebui să se exprime printr-un eseu, desen sau logo pe tema "Cum vezi tu România în Uniunea Europeana". Lucrările pot fi trimise la adresa georgebecali.concurs@gmail.com.

Data limită a concursului a fost fixată la 20 septembrie 2011, iar cei 20 de câstigători vor beneficia de o excursie gratuită la Bruxelles în luna octombrie 2011.

„Adevărul Europa" a arătat că europarlamentarul român conduce detaşat în clasamentul abesnţelor în Parlamentul European. El a fost prezent în numai 31 dintre cele 107 zile de şedinţă în plen, care s-au scurs de la începerea mandatului său. Coeficientul său de prezenţă este de doar 29 la sută, în timp ce următorii în top au fost prezenţi totuşi, la cel puţin jumătate dintre şedinţele în plen.

Citeşte reacţia lui GIGI BECALI, europarlamentarul cu cele mai multe absenţe din Parlamentul European 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite