Becali îi cere europarlamentarului ungur să-şi retragă acuzaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul român George Becali ( neafiliat) dezminte faptul că ar fi votat altcineva în locul său, în cadrul sesiunii plenare de joi a Parlamentului European, aşa cum l-a acuzat colegul său ungur Szegedi Csanad.

Becali îi cere europarlamentarului maghiar să-şi retragă public acuzaţiile.

„Declarația dumneavoastră este falsă și voi uza de regulile precedurale pentru a face corecturile necesare în documentele de ședința dar și pentru a repara prejudiciul de imagine produs de declarația dumneavoastră. Imi este foarte greu să înțeleg care au fost cauzele gestului dumneavoastră dar vă aștept cu acțiunea reparatorie și evident cu scuzele necesare", afirmă Becali într-un comunicat publicat vineri.

Szegedi Csanad l-a acuzat joi pe George Becali, care a absentat de la şedinţa plenară, că ar fi permis unuia dintre consilierii săi să voteze în locul lui. Potrivit procedurii, dacă acuzaţia este fondată şi se confirmă fraudarea votului, europarlamentarul riscă de la mustrare până la pierderea mandatului.

Europarlamentarul George Becali nu figura nici miercuri, nici joi în lista de prezenţă a aleşilor din Parlamentul European, dar nici în listele de vot.

Eurodeputatul ungur a fost ales pe listele partidului Jobbik ( extrema dreaptă) şi este neafiliat vreunui grup politic.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite