Ponta despre desfiinţarea Comisiei care îi judecă plagiatul: Nu ştiu să comentez decizii de politică internă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze de la Bruxelles ultimele decizii legate de comisia care urma să judece acuzaţiile de plagiat şi nici nu a reconfirmat declaraţiile din El Pais potrivit cărora dacă se va dovedi că a copiat teza de doctorat va demisiona din funcţia de premier.

"De ieri începând am fost în Consiliul European şi toată energia şi atenţia mea au fost concentrate la buna reprezentare a României inclusiv la propunerile pe care le-am făcut la pactul de creştere" a spus Ponta.

Întrebat despre desfiinţarea Consiliului Naţional de Atestatre a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare care avea să-I judece plagiatul, Ponta a refuzat din nou. „Nu doresc şi nu ştiu să vă comentez chestiuni de politică internă"

"Sunt gata să rămân aici şi să vă spun la nefârşit acelaşi lucru", a fost a treia replică a premierului întrebat din nou despre acest subiect.

Decizia legată de acuzaţiile de plagiat în cazul tezei de doctorat în Drept a lui Victor Ponta este aşteptată astăzi. Scandalul desfiinţării peste noapte a Comisiei care trebuia să analizeze cazul este subiectul zilei.

Citeşte cronologia unui nou scandal: Ministrul Educaţiei a desfiinţat comisia care analiza plagiatul lui Victor Ponta

Expert britanic despre plagiatul lui Ponta: Doctoratul nu ştiu dacă e o condiţie ca să fii prim-ministru. Încrederea cu siguranţă este!

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite