UPDATE Ponta la Bruxelles: întâniri în cercurile socialiştilor europeni şi la NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul premier Victor Ponta se va întâlni joi, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz şi cu alţi lideri socialişti, iar la Comisia Europeană, figurează pe agendă o întrevedere cu comisarul UE pentru politică regională Johannes Hahn.

În cursul dimineţii, Ponta va avea mai multe întâlniri la Parlamentul European cu reprezentanţi ai grupului social democraţilor europeni printre care şi una cu austriacul Hannes Swoboda. Primele declaraţii de presă sunt programate joi, la ora 10:45 (ora 11:45 ora României) cu Martin Schulz.

La prânz, Ponta se întâlneşte cu Sergei Stanishev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni.

UPDATE Şeful Executivului se va întâlni în cursul după amiezii cu secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, la finalul căreia vor susţine o conferinţă de presă comună.

La Comisia Europeană, întâlnire încă nereconfirmată oficial de reprezentanţii cabinetului Hahn, problemele legate de rata de absorbţie, pericolul suspendării finanţărilor pe cele mai importante programe operaţionale şi stadiul solicitării României de a folosi anumite fonduri, pe Programul Operaţional Regional, pentru reabilitarea termică a locuinţelor, ar putea figura pe agendă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite