Ponta la Bruxelles: întâlnire cu comisarul pentru fonduri UE şi cu socialistul Martin Schulz care l-a dat afară din partid pe Adrian Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta are programate săptămâna viitoare, pe 10 mai, două întâlniri la Bruxelles, prima, la Comisia Europeană, cu comisarul Johannes Hahn, responsabil pentru politica regională şi, în aceeaşi zi, cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz (Germania), fost lider al socialiştilor din PE.

Schulz a fost cel care a reacţionat dur şi a cerut sancţiuni imediate după scandalul mită contra amendamente în care a fost implicat eurodeputatul român PSD, Adrian Severin. Schulz a precizat atunci că Adrian Severin - la acel moment vicepreşedinte al grupului socialiştilor din PE, în jocuri pentru postul de lider de grup - că eurodeputatul român nu mai are ce căuta în grupul său politic şi că ar trebui să demisioneze şi din Parlamentul European.

Şefii instituţiilor de la Bruxelles se întâlnesc astfel cu reprezentanţii celei de-a treia echipe de guvernare a României în acest an. După ce a fost numit, una din primele vizite pe care Mihai Răzvan Ungureanu le-a făcut a fost la Bruxelles unde s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite