Socialiştii europeni: Noul Guvern de la Bucureşti trebuie să lupte împotriva corupţiei şi să ia măsuri de creştere economică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele social democraţilor europeni din Parlamentul European (PE), Hannes Swoboda, a transmis astăzi că, după căderea Guvernului, România are nevoie de un „leadership" puternic împotriva corupţiei şi pentru reforme economice.

"După eşecul lung al Guvernului conservator din România este timpul unui nou început. Pe baza politicii sale clare fără compromisuri şi pentru creştere economică şi ocuparea forţei de muncă, Victor Ponta a demonstrat capacităţile sale de a conduce România din criză", a spus Swoboda care l-a asigurat pe noul şef al Executivului de Bucureşti că poate conta pe sprijinul grupului socialiştilor din PE.

Preşedintele Traian Băsescu l-a numit vineri pe social-democratul Victor Ponta (PSD), ca prim-ministru al României. Ponta trebuie să formeze un guvern în următoarele zile, Executiv care va fi la putere până la noile alegeri programate în noiembrie.

Cine este noul premier al României. Victor Ponta - de la procuror la prim ministru. Profil adevarul.ro

Vezi schiţa noului guvern al României - mandatul electoral. Cine va fi schimbat şi cu cine va fi înlocuit.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite