Acuzaţiile de fraudare a votului lui Gigi Becali nu sunt confirmate de listele Parlamentului European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Europarlamentarul Gigi Becali nu figurează miercuri şi joi în lista de prezenţă a aleşilor din Parlamentul European care au fost la şedinţele din plenul de la Bruxelles, dar nici în listele de vot.

Becali a fost acuzat de un europarlamentar maghiar că nu ar fi fost prezent la şedinţa de plen de joi, dar că asistentul său ar fi votat în locul lui.

Parlamentul centralizează, după fiecare şedinţă, rezultatele votului, felul în care s-a exprimat fiecare deputat (pro, contra sau abţinere) şi le publică pe site-ul său oficial. Potrivit monitorizărilor din seara zilei de ieri, un eventual vot al lui Gigi Becali nu a fost înregistrat.

Vezi în listă, la deputaţi neafliliaţi (NI), dacă apare numele lui Gigi Becali. Dacă nu, înseamnă că nu a votat. Lista generală cu numele tuturor deputaţilor şi votul lor pe amendamente

De asemenea, potrivit datelor publicate de Votewatch.eu, care monitorizează activitatea fiecărui europarlamentar, până joi noaptea, în dreptul europarlamentarului Gigi Becali nu apare niciun vot la niciuna din propunerile de rezoluţie din plenul de pe 3 februarie atunci când a fost acuzat că ar fi fraudat votul.

Vezi monitorizarea Votewatch pentru europarlamentarul Gigi Becali

Votewatch.eu este un site independent care promovează  creșterea transparenței în procesul de luare a deciziilor la nivelul Uniunii Europene, prin asigurarea accesului facil la deciziile politice şi activităţile Parlamentului European şi ale Consiliului.

Votewatch.eu utilizează registrele de prezenţă, de vot şi cele cuprinzând datele privind activitatea din Parlamentului European -disponibile pe site-ul Parlamentului- pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra activităţii deputaţilor europeni, pe categorii precum naţionalitate, partidul naţional din care fac parte şi Grupul Politic European.



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite