De ziua sa, Tăriceanu se delectează cu prăjituri de la mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a sărbătorit, vineri, cu colegii de partid, împlinirea a 54 de ani. Sosit la sediul central al PNL cu o mică întârziere faţă de ora programată,

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a sărbătorit, vineri, cu colegii de partid, împlinirea a 54 de ani. Sosit la sediul central al PNL cu o mică întârziere faţă de ora programată, Tăriceanu i-a găsit pe majoritatea membrilor Comitetului Executiv aşteptându-l în sala de şedinţe - transformată într-un mic bufet - şi pe holuri. Singurele cadouri pe care le-a primit mai-marele liberalilor au fost numeroasele urări de sănătate, fericire, putere de muncă, alături de avertizarea că 2006 va fi un an mult mai greu decât a fost 2005. Ideea ca membrii PNL să vină fără daruri i-a aparţinut lui Călin Popescu Tăriceanu. "Le-am cerut colegilor mei să nu-mi facă nici un cadou, pentru că am vrut ca PNL să nu fie asemănat cu PSD nici măcar pentru o secundă", a spus zâmbitor premierul. El a spus că la prânz, acasă, la mama, îl aşteaptă prăjitura preferată cu mere şi o salată de crudităţi. Primul-ministru a explicat imediat că e foarte greu din această postură să organizeze un party, pentru că nu poţi invita pe toată lumea şi rişti să-i superi pe unii sau pe alţii.
La guvern, premierul a primit o maşinuţă de jucărie
Călin Popescu Tăriceanu a primit ieri în dar de la jurnaliştii acreditaţi o maşinuţă-jucărie Lamborghini, de care acesta a fost foarte bucuros cu ocazia împlinirii a 54 de ani. "Am să o adaug colecţiei pe care deja o am. Îmi doresc o vitrină în care să-mi pun toate miniaturile auto pe care le am, dar momentan nu pot, pentru că băieţii mei sunt mici şi ar sări pe ele", a spus premierul întorcând darul pe toate feţele. El a mai adăugat că are un vecin (Mugur Mihăescu - alias Garcea, de la Vacanţa Mare, n.a.) care deţine şi conduce aşa ceva, dar în mărime naturală. Acest cadou-auto nu a fost singurul pe care primul-ministru l-a primit ieri. Angajaţii Biroului de presă de la Palatul Victoria i-au dăruit un tort imens, de forma unei maşini Ferrari, care avea la volan drept pilot un "Tăriceanu" în miniatură. Primul-ministru a mai spus că îşi va serba ziua de naştere cu familia şi câţiva prieteni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite