Un ziarist rus şi familia sa, asasinaţi în regiunea Altai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Breasla jurnaliştilor ruşi este încă sub stare de şoc după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, redactorul-şef al unei reviste din Omsk (Siberia), Aleksandr Petrov, a fost asasinat cu

Breasla jurnaliştilor ruşi este încă sub stare de şoc după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, redactorul-şef al unei reviste din Omsk (Siberia), Aleksandr Petrov, a fost asasinat cu bestialitate, împreună cu soţia sa.
Aleksandr Petrov, în vârstă de 31 de ani, împreună cu soţia sa, Aliona, şi cei doi fii, Nikita şi Artiom, se aflau într-o scurtă vacanţă în munţii Altai. Cadavrele desfigurate ale celor doi soţi, care aveau şi urme de gloanţe, au fost descoperite la 13 august pe malul râului Tuekta, nu departe de cortul acestora. Maşina ziaristului, un Mitsubishi, a fost găsită la 140 km de locul crimei. Potrivit poliţiei, lipseşte o cameră video, bani, precum şi alte lucruri de preţ. Petrov era absolvent al Facultăţii de jurnalism din cadrul Universităţii de Stat din Moscova şi fiul corespondentului Itar-Tass în regiunea Omsk. El scria pentru săptămânalul "Moskovskie Novosti" şi recent fusese numit redactor-şef al revistei "Dreptul la opţiune".
Soţia sa preda limbi străine la Universitatea din Omsk. Poliţia l-a prins ieri pe asasinul celor doi, un tânăr de 16 ani care a declarat că nu dorea altceva decât maşina ziaristului. Forţele de ordine au găsit şi corpurile neînsufleţite ale celor doi copii ai victimelor după mai mult de trei zile de căutări disperate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite