De unde îți alegi prăjiturile și tortul pentru ocazii speciale (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armand
Armand

Atunci când vine momentul deșertului, o prăjitură apetisantă sau o felie de tort e tot ce aștepți. Un loc potrivit pentru alegerea desertului este Cofetăria Armand, unde găsești deliciul prăjiturilor, dar și frumusețea torturilor de nuntă.

Ingredientele folosite in laboratorul propriu iti garanteaza calitatea - ciocolata belgiana, lapte natural, fructe proaspete, toate asortate in combinatia ideala dupa retete frantuzesti.

Mousse-urile pregatite sunt la fel de delicioase in prajituri, ca si in torturile personalizate invelite in martipan. Decoratiunile sunt realizate manual pentru ca fiecare detaliu cerut de client sa fie executat cu succes.

Vrei un model inedit, haios sau unul potrivit pentru a face un cadou dulce unui coleg de serviciu? Torturile personalizate de Cofetaria Armand sunt realizate in modele din cele mai diverse si o sa-ti ofere pe langa aspectul deosebit, un gust special al compozitiei.

Surpriza pe care o ofera clientilor sai este serviciul de livrare gratuita in Bucuresti disponibil pe www.cofetariaonline.ro. Poti sa-ti alegi prajituri cu ciocolata sau cu fructe, un tort cu dedicatie personalizata sau un platou cu miniprajituri, ca sa impaci toate gusturile. Daca esti in criza de timp sau vrei sa faci o surpriza dulce cofetariaonline.ro iti poate livra produsele in 2 ore.

Imaginile si descrierea te conving? Iti ramane sa gusti si sa descoepri desertul tau preferat de la Armand.

Armand
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite