Ploaia spală păcatele de Paşte, în toată Ţara. Iată prognoza meteo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea se răceşte
Vremea se răceşte

Meteorologii avertizează că Învierea de anul acesta va fi cu averse, descărcări electrice, vânt şi ploi în toată ţara. De umbrelă vor avea nevoie, mai ales, cei din norul ţării, unde sunt aşteptate ploi serioase, depăşind 15 litri pe metru pătrat.

Soarele apare doar tercător azi şi mâine,  vor fi prezente din când în când averse cu tunete şi fulgere, mai însemnate cantitativ în zonele de deal şi de munte. Vântul devine şi el mai insistent, mai ales în regiunile extracarpatice, conform datelor ANM.

Nu va fi foarte frig de Paşte; temperaturile maxime rămân apropiate de cele obişnuite pentru această dată, dar vor scădea, din cauza ploilor şi a vântului. Azi se vor înregistra valori cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc şi 21 de grade în Lunca Dunării, la Giurgiu.

În prima zi de Paşte va fi puţin soare, iar valorile termice se vor încadra la amiază între 10 grade la Miercurea Ciuc şi 20 de grade la Călăraşi.

Şi cei aflaţi la munte, în vacanţă, trebuie să se pregătească de ploi azi. Va fi înnorat toată ziua azi, iar în Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului, vor fi descărcări electrice şi  vânt în rafale. Mai puţin şi doar izolat va ploua în Carpaţii Orientali.

În Bucureşti, vom avea nevoie de umbrele şi azi şi mţine, ploile vor fi azi trecătoare şi de scurtă durată, cu o temperatură maximă de 18-19 grade. Şi duminică vremea va fi instabilă, cu ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, iar temperaturile vor fi asemănătoare cu cele de azi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite