"Nu vreau sa ne oprim decat in finala"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele Stelei, Marius Lacatus, a revenit oficial in Ghencea dupa un exil de cinci ani. Intoarcerea "Fiarei" a coincis cu un succes rasunator al ros-albastrilor, care i-au umilit pe francezii de

Presedintele Stelei, Marius Lacatus, a revenit oficial in Ghencea dupa un exil de cinci ani. Intoarcerea "Fiarei" a coincis cu un succes rasunator al ros-albastrilor, care i-au umilit pe francezii de la Lens cu scorul de 4-0. Asa cum era ca jucator, si in postura de presedinte, Lacatus nu se multumeste cu jumatati de masura si viseaza ca Steaua sa parcurga drumul Cupei UEFA pana la capat.
- Este Steaua lui Protasov mai puternica decat Steaua lui Zenga?
- Nu putem face comparatii dintr-astea. Fiecare antrenor are la dispozitie niste jucatori, fiecare cu valoarea lui, si are niste rezultate intr-un anumit moment. Asa cum nu putem sa-l comparam pe Hagi cu Dobrin, nu putem sa comparam nici echipa de acum cu cea de anul trecut, sau mai ales cu cea din 1986. Sa lasam rezultatele sa vorbeasca.
- Ce ati simtit cand 26.000 de oameni v-au scandat numele?
- Ce am simtit de fiecare data cand am venit in Ghencea, fie ca jucam pentru Steaua sau am venit ca adversar. Ma asteptam sa fiu primit cu caldura, pentru ca ce am facut eu pentru Steaua de-a lungul timpului lasa urme adanci in sufletele suporterilor. Iubesc prea mult Steaua ca sa fiu uitat.
- Pana unde poate merge Steaua in Cupa UEFA?
- Daca ar fi dupa mine, n-as vrea sa ne oprim decat in finala. De fapt, nici acolo. Trebuie si finala castigata, nu? Deocamdata insa trebuie sa iesim din grupe. Nu putem vorbi inca de primavara europeana, mai este mult pana departe.
- In ce masura va influenta acest succes randamentul jucatorilor in derbiul cu Rapid?
- Eu cred ca meciul cu Lens nu-si va pune amprenta nici din punct de vedere fizic si nici psihic. Sunt jucatori profesionisti, iar cei doi antrenori vor sti cum sa-i recupereze pe jucatori atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Vrem sa castigam in Giulesti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite