E voie cu bagaje de mână în avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile britanice au anunţat că pasagerii care tranzitează aeroportul Heathrow au voie cu bagaje de mână la bord, dar dimensiunile acestora nu pot să depăşească 45 cm lungime, 35


Autorităţile britanice au anunţat că pasagerii care tranzitează aeroportul Heathrow au voie cu bagaje de mână la bord, dar dimensiunile acestora nu pot să depăşească 45 cm lungime, 35 centimetri lăţime şi 16 cm grosime.
În avion nu sunt permise niciun fel de cosmetice sub formă lichidă, geluri, tuburi de pastă de dinţi, parfumuri şi brichete. Pasagerii care au lapte, mâncare pentru copii sau medicamente în formă lichidă, trebuie să le prezinte la controlul de securitate pentru a fi verificată autenticitatea acestora. Oricum, medicamentele în formă lichidă nu pot depăşi 50 ml sau 50 grame. Călătorii pot lua la bord doar băuturi cumpărate din magazinele aflate în zona de tranzit a aeroporturilor britanice. Pasagerii nu au voie să ia niciun fel de lichide la bordul curselor către Statele Unite şi cele operate de companiile Air Canada şi Quantas. Cei care nu respectă aceste reguli vor rămâne fără bagajele respective sau vor fi daţi jos din avion.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite