Radu Moraru: "Doi-trei judecători puteau să îngenuncheze România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Moraru, moderatorul emisiunii "Naşul"
Radu Moraru, moderatorul emisiunii "Naşul"

În cadrul emisiunii „Naşul” de la B1 TV, Radu Moraru a făcut o dezvăluire referitoare la scenariul urmărit de „reţeaua Voicu”.

„Se ştia că nu pot pune chiar şi preşedintele României, însă scenariul pe care îl urmărea era să se întârzie punerea noului Guvern, să se treacă în noul an, pentru că în momentul ăla nu se mai putea încheia nimic cu Fondul Monetar. România anul ăsta nu mai primea niciun ban şi atunci, nişte miliarde de euro, pregătite undeva, veneau şi inundau piaţa.

Bănci serioase aveau deja cotaţia pe anul ăsta la euro 5 lei. Şmecherii veneau cu banii în lei, îi aveau la 5,5 lei/euro. România - îngenuncheată. Deci ce n-a reuşit mărirea preţului la gaze, ce n-a reuşit aruncarea banilor pe fereastră, 2,7 miliarde de dolari ale lui Vosganian, negăsite , reuşea şmecheria asta, cu Curtea de Apel, adică doi-trei judecători puteau să îngenuncheze România”, a spus Moraru.

Dezvăluirea sa a plecat de la un alt scenariu, prezentat de jurnalista Andreea Pora, potrivit căreia, la o şedinţă de partid a venit Cătălin Voicu, între cele două tururi, „şi a zis «hai că vă aranjez eu cu judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti ca să accepte că au fost fraudulate alegerile». Că ăsta era scenariul.

A zis şi Voicu: «M-au săltat pe 11, când noi, PSD-ul, ne pregăteam să depunem la Curtea de Apel... ». Deci Voicu aranjase cu judecătorii să se dea soluţie favorabilă pentru constatarea fraudei în alegeri”, este informaţia dezvăluită de Andreea Pora.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite