Cei mai in voga artisti canta in noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piata Universitatii Ca si in alti ani, multi romani aleg sa-si petreaca Revelionul in strada. Deja a devenit un ritual ca oameni din marile orase ale lumii sa ia o sticla de sampanie si sa o deschida

Piata Universitatii
Ca si in alti ani, multi romani aleg sa-si petreaca Revelionul in strada. Deja a devenit un ritual ca oameni din marile orase ale lumii sa ia o sticla de sampanie si sa o deschida la miezul noptii dintre ani, alaturi de prieteni, dar si necunoscuti, in piete celebre. In Bucuresti, pe scena amenajata in fata Teatrului National vor urca in prima parte a serii Hara, Akcent, Directia 5, Mandinga, Proconsul, Iris, Vama Veche, Holograf, Voltaj, Sensor. Presedintele Traian Basescu va fi aproape de romani in Piata Universitatii. Trecerea in 2006 va fi intampinata cu un impresionant foc de artificii. Dupa miezul noptii, petrecerea abia se incinge. Startul va fi dat de orchestra de 10 viori, 10 tambale, 10 acordeoane, coordonata de Marius Mihalache. Acestuia i se vor alatura Mirela Mihalache, Ovidiu Lipan Tandarica si trupe de dansatori. Vor sustine recitaluri, Dinu Iancu Salajanu, Maria Carneci, Crina Matei, Viorica si Ionita din Clejani, Cornelia Catanga, Maria Buza, Nelu Ploiesteanu.
Piata Revolutiei
Pro FM transforma Piata Revolutiei in Fabrica de Hituri. Concertele se vor tine lant si vor fi transmise in direct de Pro Cinema si ProTV International. Simplu, Voltaj, Loredana, Akcent, Timpuri Noi, Anda Adam, Zdob si Zdub, Vita de Vie si Andreea Balan vor canta pentru bucurestenii adunati in Piata ca sa intampine Noul An cu mult zgomot.
Romexpo
La Romexpo, bucurestenii vor asista la spectacolul oferit de Fragma (Germania), Narcotic Trust (Marea Britanie), Voltaj, Ro-Mania, Proconsul, Mandinga, Holograf, Bere Gratis, 3 Sud-Est, Etno, Nicola, Marcel Pavel, Pavel Stratan, Pepe, Zucchero s.a.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite