Un violator deghizat în poliţist terorizează Arizona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Arizona, care pretindea că este poliţist, a violat zece fetiţe şi o adolescentă, după ce pretindea că le-a arestat, informează CNN. Bărbatul care se îmbrăca şi se purta ca

Un bărbat din Arizona, care pretindea că este poliţist, a violat zece fetiţe şi o adolescentă, după ce pretindea că le-a arestat, informează CNN. Bărbatul care se îmbrăca şi se purta ca un poliţist le ducea pe fetiţe pe un drum părăsit şi întortocheat, în spatele caselor din rezervaţia indiană din Whiteriver. După ce le spunea victimelor că sunt arestate, le punea cătuşe şi apoi le viola.
La început, nouă dintre cele unsprezece victime nu au depus plângere că au fost atacate, deoarece considerau că un poliţist le-a violat. Opt dintre ele au recunoscut numai după ce investigatorii au cercetat zona pentru a-i informa pe locuitori despre aşa-zisul poliţist. Ei au mai găsit o victimă după ce au primit un telefon anonim.Violurile au avut loc între orele 22 şi 2 dimineaţa, pe un drum pe care locuitorii din Whiteriver îl folosesc drept scurtătură. Adolescenţii mergeau de obicei singuri pe acest drum, noaptea, după ce se plimbau cu prietenii sau îşi vizitau rudele. Acum însă, părinţii sau bunicii îi însoţesc în permanenţă. Localnicii se baricadează în case, merg numai însoţiţi şi îşi obligă copiii să vină în casă înainte să întunece. "Este îngrijorător şi te face să te simţi în nesiguranţă. "Îi însoţesc până la şcoală. Mă asigur că sunt în casă la o anumită oră, iar când se află afară, îi verific tot timpul. Nu se ştie când violatorul va ataca din nou", spune Susie Dunlap, bunica mai multor minori din Whiteriver.
10.000 de dolari recompensă pentru prinderea infractorului
Poliţiştii care investighează cazul l-au descris pe violator drept un american indian de înălţime medie, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani. Din datele recente, ultimul viol pe care l-a comis a fost pe data de 6 septembrie. Biroul de Afaceri Indiene a adunat 10 agenţi care să investigheze cazul şi a oferit o recompensă în valoare de 10.000 de dolari pentru prinderea violatorului. Whiteriver este centrul Tribului Apaş din White Mountain şi are o populaţie de 5.220 de persoane. Este cea mai mare comunitate din Rezervaţia Fort Apache, care se întinde pe o suprafaţă mai mare de 1.500.000 de acri în Arizona.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite