666 vine din Apus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de Dumnezeu, care este Viaţa. În această luptă crâncenă cu forţele satanice, mulţi vor renunţa la credinţa lor, dar Mântuitorul va veni pe un nor de slavă! Între Rău şi Bine, va

de Dumnezeu, care este Viaţa. În această luptă crâncenă cu forţele satanice, mulţi vor renunţa la credinţa lor, dar Mântuitorul va veni pe un nor de slavă! Între Rău şi Bine, va învinge Binele. Speculaţiile referitoare la semnificaţia cifrei 666 provin în special din Apus şi se regăsesc în subiecte de filme, cărţi etc., dar şi de la cultele neoprotestante.
Tot din Apus am împrumutat şi denumirea de exorcism. La noi, în Ortodoxie, nu există exorcizări, ci Moliftele Sf. Vasile cel Mare au harul să învingă puterea Diavolului. Pentru Ortodoxie, cifra 666 nu are o valoare teologică.
Azi va fi o zi obişnuită.

Cimitirele au pază specială
Autorităţile bucureştene au luat măsuri speciale de pază a celor 16 cimitire pe care le are în administrare, de teama unor "manifestări nelalocul lor" ce ar putea avea loc, marţi, în data de 06.06.2006, a declarat, ieri, agenţiei, George Georgescu, directorul Administraţiei Cimitirelor. "E posibil să vină tot felul de demenţi, să sară gardul, să întoarcă crucile sau mai ştiu eu ce", a spus directorul. Potrivit acestuia, firmele angajate de administraţie pentru paza cimitirelor au suplimentat deja personalul de pază pentru nopţile de luni spre marţi şi de marţi spre miercuri.

06.06.2006
La Cluj, actorul Udo Kier va interpreta rolul Diavolului
La Festivalul Internaţional de Film Transilvania (FIFT), la Cluj va fi prezent şi actorul german Udo Kier. El interpretează rolul Diavolului în producţia "The Kingom" (Spitalul), realizată de regizorul danez Lars von Trier. Actorul va avea o zi fulminantă, demnă de speculaţiile cifrei 666. După întâlnirea cu jurnaliştii la o conferinţă de presă (ora 10,00) şi întrevederea cu cinefilii, este pregătit să răspundă unor întrebări incitante pe care le aşteaptă din partea spectatorilor. Acest moment se va derula exact la ora 6,00 P.M. (ca o completare a coincidenţelor acestei cifre), când proiecţia filmului "Spitalul" va fi deja derulată până la jumătate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite