Ponta: Dacă românii nu vor vota pentru demitere, eu nu pot coabita cu Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat în seara aceasta, într-un interviu acordat postului România TV, că nu va putea coabita cu Traian Băsescu dacă românii vor decide că acesta trebuie să rămână la Palatul Cotroceni.

Nu se poate coabita cu Traian Băsescu.

Vom face tot ce putem cu bună credinţă. Nu pot anticipa ce vor vota românii. Traian Băsescu a fost ales cu acele voturi fraudate. Imediat după alegeri, preşedintele şi-a schimbat poziţia faţă de poporul român.

Organizaţiile noastre vor fi coordonate de Liviu Dragnea şi Relu Fenechiu. Va fi o campanie violentă, în mod sigur. Traian Băsescu va folosi cele mai necurate metode împotriva mea. Nu voi răspunde niciodata atacurilor.

Cred că oamenii aşteaptă de la mine să nu le mai răspund lui Preda şi lui Băsescu. Eu îmi voi face datoria de premier.

Nu le voi răspunde intelectualilor români.

Când voi fi solictat la Comisia de etică îmi voi spune părerea şi voi aştepta rezultatul. Scandalul plagiatului m-a afectat, pentru că am fost primul din România care a scris despre acest subiect. Am fost un elev bun, fără să fiu genial. Am fost apreciat în meseria mea şi sigur că sunt afectat în plan personal. Însă pe plan politic nu voi fi afectat.

Citesc într-un ziar  lucruri pe care nici Corneliu Vadim Tudor nu le-a scris în revista România Mare.

Regret afirmaţiile făcute la adresa domanei Angela Merkel.

PDL denigrează România.

Nebunia cu lovitura de stat este fără precedent în Europa. Cursul euro se poate calma dacă vom avea un raport pozitiv din partea instituţiilor europene şi dacă va fi stabilitate politică după referendumul din 29 iulie.

Eu am încercat să mă port normal şi european cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul lui a fost cel mai dâmboviţean posibil. Mi-a înscenat chestiunea cu plagiatul. Nu voi mai vorbi niciodată cu Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite