Vedetele susţin campania “Let’s Do It Romania!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediţie a campaniei de curăţenie naţională “Let’s Do It Romania!” se pregăteşte să înceapă.  În acest an, campania se desfăşoarfă sub conceptul „Echipa Naţională de Acţiune”, care reuneşte toţi voluntarii care vor să ia parte la iniţiativa naţională de curăţenie a deşeurilor.

Peste câteva zile, pe televiziuni vor fi difuzate spoturile TV, în care ambasadori sunt mai multe vedete româneşti: Adrian Despot (Viţa de Vie), Zoli Toth (Sistem), Cornel Ilie (Vunk), Bitză, dar şi două vedete care s-au alăturat anul acesta, Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu. Regizor pentru spoturile TV este Andrei Amărfoaie.


„Am crezut în acest proiect încă de la început, aşa că mă bucur să fiu alături de echipa “Let’s Do It Romania!” şi în 2011, de data asta din ipostaza de “actor” în spotul TV. Cred cu tărie că este unul dintre proiectele care demonstrează că binele este posibil şi în România, una dintre iniţiativele care ne uneşte pe noi, ca români, pentru o cauză comună. Vă aştept la curăţenie pe 24 septembrie!” a declarat Zoli Toth (Sistem), antrenorul Echipei Naţionale de Acţiune.



„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite