Ordonanţa privind spaţiile verzi se clatină în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ordonanţa de Urgenţă privind extinderea suprafeţei de spaţiu verde din localităţi a fost discutată zilele trecute în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor. „Parlamentarii PDL

Ordonanţa de Urgenţă privind extinderea suprafeţei de spaţiu verde din localităţi a fost discutată zilele trecute în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor. „Parlamentarii PDL şi PSD au formulat o serie de amendamente care mă fac să cred că această măsură legislativă nu va fi adoptată”, a declarat, pentru „Adevărul”, fostul ministru al Mediului, deputatul Attila Korodi.

Potrivit acestuia, Ordonanţa de Urgenţă 114/2007 nu a primit avizul favorabil nici din partea senatorilor. „Peste două săptămâni vor fi reluate discuţiile, dar mă tem că acest act normativ nu va trece ”, a mai spus Korodi.Ordonanţa de Urgenţă din 2007 prevede obligaţia autorităţilor locale de a asigura din terenul intravilan o suprafaţă de spaţiu verde de minimum 20 de metri pătraţi pe cap de locuitor, până la data de 31 decembrie 2010, şi de minimum 26 de metri pătraţi pe cap de locuitor, până la sfârşitul anului 2013.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite