Frumuseţile sălbatice ale României în Parcul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto
Foto

Izbucul Cernei din Parcul Naţional Domogled, Gâtul Iadului din Parcul Naţional Cheile Bicazului-Hâşmaş sau Monoliţii de grant din Parcul Naţional Muncii Măcinului sunt câteva dintre cele mai sălbatice locuri din România, expuse într-o expoziţie în aer liber în Parcul Herăstrău din Capitală.

Expoziţia, organizată de WWF România în cadrul proiectului „România Sălbatică”, cuprinde 50 de fotografii realizate de către fotograful Dan Dinu în cele 13 parcurile naţionale şi în Delta Dunării.

Foto1


Expoziţia din Herăstrău e deschisă publicului până la 30 octombrie. Apoi, fotografiile vor fi expuse în parcurile din Timişoara, Braşov, Sibiu şi în alte oraşe mari din ţară.
În prima etapă a proiectului, vor fi expuse numai fotografii din parcurile naţionale, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să fie expuse şi fotografii din cele 12 parcuri naţionale şi cele două geoparcuri.

Foto2


„Sunt cele mai spectaculoase şi sălbatice locuri din parcurile naţionale. Am vrut să arăt cât de interesante sunt parcurile noastre naţionale”, a spus Dan Dinu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite