Problemele din Delta Dunării trebuie rezolvate în cel mult o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Instituţiile care se ocupă de  Delta Dunării  au deficienţe grave de comunicare, ce trebuie rezolvate în cel mult o lună de zile, a spus Laszlo Borbely, care s-a arătat nemulţumit din cauza modului în care a fost gestionată problema incendiilor în Deltă.

"Nu sunt mulţumit de managementul comunicării, al relaţiilor dintre minister, Administraţiei Deltei Dunării şi alte instituţii cu abilităţi. Ştim că nu se poate merge acolo (în Deltă - n.r.) şi de aceea, pe de o parte, va trebui să avem o dotare mult mai bună şi, pe de altă parte, va trebui să îmbunătăţim sistemul de comunicare. Am luat deja primele măsuri, nu de schimbare de oameni, ci de a avea cât mai clare atribuţiile fiecăruia. Iar în ceea ce priveşte incendiile, vom veni cu măsuri de sancţionare a celor vinovaţi", a precizat ministrul Mediului.

Borbely a spus că în perioada următoare va analiza şi activitatea guvernatorului Deltei Dunării. "Nu am venit aici astăzi pentru a-l demite pe dl guvernator, ci pentru o analiză a activităţii Administraţiei Deltei Dunării. Ceea ce afirm cu tărie este că e nevoie de o îmbunătăţire a activităţii, iar dl guvernator are posibilitatea să demonstreze în săptămânile următoare că este capabil să vină cu soluţii viabile. Perioada următoare va fi pentru mine hotărâtoare cu privire şi la o asemenea decizie. Sper că într-o lună de zile vom putea clarifica această problemă", a declarat, într-o conferinţă de presă la Tulcea, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite