Capitala nu vrea bani pentru spaţii verzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O singură primărie din Bucureşti a solicitat, până în prezent, finanţare pentru amenajarea de spaţii verzi în Capitală. Declaraţia a fost făcută ieri de ministrul Mediului, Attila Korodi,

O singură primărie din Bucureşti a solicitat, până în prezent, finanţare pentru amenajarea de spaţii verzi în Capitală. Declaraţia a fost făcută ieri de ministrul Mediului, Attila Korodi, în cadrul Conferinţei Naţionale a Urbaniştilor.

„Până în prezent avem doar un singur proiect depus pentru urbanism, în Sectorul 6 al Capitalei, fondurile urmând să fie utilizate pentru amenajarea unui spaţiu verde”, a spus Korodi, citat de Agerpres.

Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat anul acesta 146 de milioane de lei pentru realizarea de spaţii verzi în localităţi.

Pentru accesarea acestor fonduri au fost depuse peste 360 de proiecte. Dintre acestea, unul singur a venit din partea administraţiei locale din Capitală, în condiţiile în care suprafaţa de spaţiu verde pe cap de locuitor în Bucureşti este cu mult sub normele europene.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite