Un vas-fantomă a fost găsit în derivă, lângă coastele Australiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paza de coastă australiană a descopeit ieri un vas fără echipaj, care avea motoarele pornite, dar la bord nu se afla nimeni. În sala de mese, mâncarea era caldă şi pe masă erau

Paza de coastă australiană a descopeit ieri un vas fără echipaj, care avea motoarele pornite, dar la bord nu se afla nimeni.

În sala de mese, mâncarea era caldă şi pe masă erau frumos aşezate trei tacâmuri, ca şi când trei persoane tocmai s-ar fi pregătit să ia cina. Poliţia a aşteptat timp de trei ore întoarcerea echipajului şi, pentru că n-a apărut nimeni, a dat alarma. Ieri după-amiază, peste 40 de vase dotate cu echipamente GPS şi 10 echipaje de scafandri se aflau în căutarea celor dispăruţi în apele Mării de Coral.

Conform actelor portuare, cei trei au plecat duminică din portul Airlie Beach şi navigau de plăcere spre Towsville, unde ar fi trebuit să ajungă miercuri.

Catamaranul, lung de 12 metri, a fost observat de pilotul unui elicopter, care a semnalat poliţiei din Queensland că a văzut un vas "în derivă".

Poliţia a sosit la faţa locului abia vineri. Dispariţia misterioasă a echipajului îi uimeşte pe anchetatori, care nu înţeleg cine a încălzit vineri dimineaţă mâncarea, dacă cei trei au părăsit vasul încă de miercuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite