A vândut droguri poliţiştilor sub acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Arădoae, un tânăr de 25 de ani, din Târgu Jiu, a fost prins în flagrant de către poliţişti în timp ce vindea 100 de grame de haşiş. El a adus în ţară 200 de grame de

Pavel Arădoae, un tânăr de 25 de ani, din Târgu Jiu, a fost prins în flagrant de către poliţişti în timp ce vindea 100 de grame de haşiş. El a adus în ţară 200 de grame de haşiş din Spania. Dornic să facă rost de bani, Pavel Arădoae a mers miercuri în Parcul Central din Târgu Jiu cu 100 de grame de haşiş. Un cumpărător a apărut destul de repede, iar Arădoae a negociat preţul: 4.600 de lei pe suta de grame. Odată schimbul făcut, Pavel Arădoae a devenit suspicios şi a realizat că tocmai vânduse drogul unui poliţist sub acoperire.

După ce poliţiştii l-au urmărit pe traficant pe mai multe străzi din municipiu, l-au prins şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Joi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Potrivit avocatului apărării, Gelu Fumureanu, Pavel Arădoae mai avea acasă încă 100 de grame de haşiş, pe care îl ascunsese într-un dulap. "Drogurile nu sunt de mare risc, a declarat iniţial că le cumpărase din Spania pentru consum propriu, dar apoi s-a gândit să vândă din ele.

Riscă o pedeapsă de până la 15 ani pentru trafic de droguri şi consum", a declarat Gelu Fumureanu. Mama tânărului a declarat că nu ştia ce probleme avea fiul său: "De unde să ştiu eu ce aduce fiul meu din Spania? Acum de curând cred că l-a pus cineva să vândă, că altfel nu cred că le scotea el de unde le ţinea ascunse. El plecase la muncă în Spania, nu să vină cu droguri în ţară". Pavel Arădoae a fost prezentat ieri instanţei de judecată. Aceasta va decide dacă tânărul va fi sau nu arestat pentru următoarele 29 de zile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite