Cum s-a enervat degeaba Vadim Tudor pe organizația de tineret a PRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor, în mijlocul organizației de tineret
Corneliu Vadim Tudor, în mijlocul organizației de tineret

În ultimele două zile, Corneliu Vadim Tudor şi-a atacat agresiv tinerii din partid la emsiunile tv unde a fost invitat. Tinerii din PRM spun că preşedintele lor le-a dizolvat organizaţia pentru că a picat serverul publicaţiei „Tricolorul" şi pentru că nu au avut internet la Bruxelles ca să posteze ziarul la zi.

Preşedintele organizaţiei de tineret a PRM, Adrian Marin, spune că deciziile preşedintelui Vadim Tudor de a dizolva întreaga organizaţie de tineret şi de a o da afară pe Alina Alupoaei, vicepreşedinta organizaţiei, nu sunt statutare şi nu pot fi luate în seamă. Mai ales că ele au survenit după nişte probleme strict tehnice: tinerii care aveau site-ul ziarului „Tricolorul" în grijă nu au putut posta marţi seară publicaţia din cauză că le-a picat serverul şi n-au avut internet.

Cei doi tineri susţin că au aflat de ambele pedepse de la televizor, din emisiunile unde Vadim i-a împroşcat cu noroi şi că încearcă de atunci să ia legătura cu Tribunul, dar senatorul Marius Marinescu „îl ascunde de ei". Între timp, 29 din cele 37 de organizaţii de tineret ale PRM s-au solidarizat cu cei de la Bucureşti, astfel că marea parte a tinerilor PRM, în jur de 7.000, după spusele lui Adrian Marin, sunt „dizolvaţi" de Vadim Tudor, dar ei încă se consideră în PRM. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a afla povestea scandalului dintre Vadim şi tinerii peremişti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite