Pe urmele agenţilor Mulder şi Scully

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul J. J. Abrams, recompensat în 2006 cu două Globuri de Aur şi două premii Emmy pentru serialul "Lost", pregăteşte o nouă serie de televiziune care are toate premisele să se

Producătorul J. J. Abrams, recompensat în 2006 cu două Globuri de Aur şi două premii Emmy pentru serialul "Lost", pregăteşte o nouă serie de televiziune care are toate premisele să se bucure de acelaşi succes.

Numele provizoriu este "Fringe". Filmul-pilot va fi difuzat săptămâna viitoare în SUA, iar filmările vor începe la jumătatea lunii martie. Suspansul şi intriga se învârtesc în jurul unui agent FBI care anchetează cazuri stranii, intrate în sfera paranormalului.

În nobila sa misiune de descifrare a enigmelor şi de aflare a adevărului, personajul, care le aminteşte telespectatorilor de celebrii lui "omologi" Mulder şi Scully, din serialul "Dosarele X", este ajutat de o echipă de oameni de ştiinţă. Rolul lui va fi interpretat de Tomas Arana (alias Quintus din "Gladiatorul", Franck Jack Fletcher din "Pearl Harbour" sau Martin Marshall din "The Bourne Supremacy").

J. J. Abrams, pe numele întreg Jeffrey Jacob Abrams, producător, scenarist, scriitor, compozitor, a semnat, printre altele, scenariile filmelor "Forever Young", "Regarding Henry", "Armageddon" şi este director şi producător al filmului "Star Trek" ce va avea premiera în 2008. J. J. Abrams este unul dintre scenariştii cei mai bine cotaţi de la Hollywood, acesta primind în 2002 un premiu Emmy şi un Golden Globe pentru serialul Alias, al cărui producător a fost.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite