O nouă trupă Amadeus, un nou album!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura trupă din România compusă din patru fete talentate care cântă la două viori, un violoncel şi un pian, într-un cuvânt Amadeus, revine în lumina reflectoarelor! Cu un nou

Singura trupă din România compusă din patru fete talentate care cântă la două viori, un violoncel şi un pian, într-un cuvânt Amadeus, revine în lumina reflectoarelor!

Cu un nou single şi un nou album! Împreună cu MediaPro Music, cele patru fete care au impresionat publicul nu prin voce, ci prin felul în care mânuiesc instrumentele, vor lansa noul lor material discografic la începutul lunii noiembrie, încununând astfel trei ani de muncă pe scenă, dar şi în studio.

Artistele au mărturisit că sunt foarte mândre de noul proiect la care au muncit extrem de mult. Primul single de pe viitorul album se numeşte "The White Piano", iar în curând piesa va fi însoţită de un videoclip extrem de diferit faţă de imaginea cu care cele patru fete şi-au obişnuit publicul.

Cu toate că au avut o pauză şi nu au mai lansat în ultimii doi ani vreun album, Andreea, Cristina, Alexandra şi cea mai tânără componentă, Patricia, au muncit foarte mult în studio, înregistrând pentru cel de-al patrulea album din cariera lor: "The island", deoarece acesta este numele viitorului album, a luat naştere după o călătorie imaginară în toate colţurile lumii de unde am cules ce am crezut noi că este mai frumos şi că merită exprimat prin muzică", a declarat Alexandra, care cântă la vioară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite