De ce e tristă Angelina?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele vedetei hollywoodiene, actorul şi regizorul James Haven Voight, dezvăluie secretele unei copilării traumatizate de lipsa banilor şi bătăile aplicate mamei După ce a experimentat

Fratele vedetei hollywoodiene, actorul şi regizorul James Haven Voight, dezvăluie secretele unei copilării traumatizate de lipsa banilor şi bătăile aplicate mamei

După ce a experimentat două mariaje nereuşite, care au durat fiecare câte trei ani, în martie 2002, Angelina l-a adoptat pe Madoxx, din Cambodgia, în 2005 a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2006 a născut o fetiţă proprie, al cărei tată biologic este Brad Pitt, iar anul acesta l-a adoptat pe micul Pax, din Vietnam.

Alături de Brad, ea are astăzi o veritabilă familie. Şi totuşi de ce e tristă Angelina?

Tatăl ei a fost rău, zgârcit şi absent

"Tot ce face Angelina este uşor de înţeles dacă iei în considerare copilăria lipsită de bucurii pe care a avut-o", explică fratele ei mai mare cu doi ani, James Haven. Puţini ştiu că James, acum în vârstă de 33 de ani, de profesie actor şi regizor, a decis să-şi dedice viaţa operelor de caritate de dragul Angelinei. "Ea m-a îndemnat şi mi-a explicat că niciun rol nu contează cu adevărat", spune James într-un interviu acordat presei britanice. "Tata n-a avut grijă de noi, iar mamei i-a fost foarte greu să ne crească în Beverly Hills, fără alocaţia de la soţul ei care, fiind un star, ar fi avut bani, dar n-avea chef să-i dea fostei neveste", povesteşte el. "Eram doi copii săraci, rătăciţi într-o lume plină cu milionari. Amândoi purtam haine cumpărate de la second-hand şi eram veşnic ţinta glumelor răutăcioase", precizează el. "Când m-am plâns tatei că sunt singurul licean care nu are maşină, a venit la mama şi a bătut-o, acuzând-o că a montat copiii împotriva lui", mai spune el.

Uită să mănânce şi plânge noaptea

"Sora mea nu e nebună, cum a zis tata în 2002, determinând-o să-şi schimbe numele. Ea încă o jeleşte pe mama, care a fost un înger pentru noi. Aşa suferă Angelina. Dacă e tristă că nu mai are mamă, atunci vrea să-i aline pe toţi copiii care nu au mamă", explică fratele ei, James. Tatăl lor, cunoscutul actor Jon Voight, i-a părăsit de mici pentru că era "asaltat de femei" şi nu avea răbdare să-şi "piardă timpul" cu Jame, care avea trei ani, şi Angelina, de numai un an. Jamie spune că mama lor, actriţa de origine canadiană Marcheline Bertrand, care a murit de cancer în ianuarie anul acesta, a fost nevoită să muncească şi câte 16 ore pe zi pentru a le asigura copiilor un trai decent. Când erau mici, făcea lecţiile cu ei, pentru că nu aveau bani de meditaţii, iar când Angelina a trebuit să poarte aparat dentar, mama ei, care era o frumuseţe, şi-a pus şi ea aparat dentar, ca să-i arate că nu e nicio ruşine. "Angelina suferă acum pentru că n-a avut timp s-o răsfeţe pe mama, aşa cum am jurat noi, în copilărie. Noaptea plânge, uită să mănânce, e un monument al suferinţei", precizează James, îndurerat şi el.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite