A trecut cu Ambulanţa peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani a murit, sâmbătă seara, strivit sub roţile unei ambulanţe. Din primele cercetări, se pare că bătrânul se afla întins pe mijlocul carosabilului, fiind şi în stare de

Un bărbat de 60 de ani a murit, sâmbătă seara, strivit sub roţile unei ambulanţe. Din primele cercetări, se pare că bătrânul se afla întins pe mijlocul carosabilului, fiind şi în stare de ebrietate.

Evenimentul s-a petrecut  pe DJ 193, la ieşirea din localitatea Socond, judeţul Satu Mare. Conform declaraţiei şoferului ambulanţei, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, nu l-a observat pe bărbat.

Acesta se întorcea din localitatea Soconzel, unde a lăsat la domiciliu un pacient ce fusese transportat la Satu Mare pentru dializă.

Un singur martor

În momentul în care a ajuns în localitatea Socond, autovehiculul, fără a avea în funcţiune sistemele luminoase şi acustice, a trecut peste  persoana ce era întinsă pe carosabil.

„Din cauza ploii şi a vizibilităţii reduse, nu l-am observat. Am trecut cu Ambulanţa peste el”, a declarat Ioan Păcurar, şoferul ambulanţei.

În momentul producerii evenimentului, la faţa locului, se afla un singur martor, care a declarat că bărbatul ucis de ambulanţă, Adrian Ilie, era deja întins pe mijlocul şoselei.

Acesta locuia în Socond, era căsătorit  şi avea copii. În momentul de faţă nu se cunosc cu exactitatea circumstanţele în care s-a produs accidentul şi motivul pentru care bărbatul era întins pe mijlocul şoselei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite