Cum ar fi trebuit să procedeze Comisia Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Stoica, directorul demis al Serviciului Naţional de Evaluare şi Examinare (SNEE), ne-a declarat că, "potrivit regulamentului intern al SNEE, există două filtre de control. Primul este la

Adrian Stoica, directorul demis al Serviciului Naţional de Evaluare şi Examinare (SNEE), ne-a declarat că, "potrivit regulamentului intern al SNEE, există două filtre de control. Primul este la poartă, al doilea este la intrarea în instituţie, chiar pe hol, unde se află două persoane desemnate la fiecare examen pentru a-i legitima pe cei care intră. Nu mai este nevoie ca persoana care intră în biroul cu subiectele să mai fie încă o dată legitimată. Aici, însă, i se pun întrebări: cum se numeşte, de unde vine, câte subiecte are de luat". Ce-ar fi trebuit să facă, aşadar, reprezentanţii SNEE ca să nu rămână fără subiectele de la istorie:
La intrarea pe poarta Ministerului Educaţiei ar fi trebuit să te întâmpine portarul. Nu ai fi avut cum să treci nelegitimat pentru că el ar fi trebuit să iasă înaintea ta şi să îţi ceară cartea de identitate. Mai mult, portarul l-a îndrumat pe colegul nostru înspre clădirea SNEE fără să-l întrebe cine este.
După controlul portarului, te îndrepţi către clădirea SNEE. Intri şi ajungi în hol. Nici aici nu ai fi avut cum să mergi mai departe, întrucât te-ar fi întâmpinat alte două persoane. La o masă, ţi-ar fi fost verificate atât cartea de identitate, cât şi delegaţia nominală. Te îndrepţi apoi către biroul cu subiecte. De data aceasta, nu mai eşti legitimat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite