Revelionul, în cele mai frumoase orașe din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moscova este unul dintre orașele cele mai frumoase, mai ales în noaptea de Revelion
Moscova este unul dintre orașele cele mai frumoase, mai ales în noaptea de Revelion

Seara dintre ani, una dintre cele mai frumoase sărbători, când lăsăm în urmă tot răul și așteptăm ca noul an să ne aducă lucruri mai frumoase, este aproape.

Aici aveți o listă cu cele mai frumoase orașe din lume, unde se celebrează Revelionul cu cel mai mare fast. Paris este capitala şi cel mai mare oraş al Franţei. Puteți profita pentru a vizita "Le Lido" (cabaret de pe Champs-Élysées), Bal du Moulin Rouge, Le Crazy Horse Saloon, Les Folies Bergère - cluburi de noapte foarte cunoscute. New York este cel mai populat oraş din Statele Unite, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume.

Sydney deţine recordul superlativelor în Australia: este cel mai mare oraş, cel mai mare centru industrial, cultural şi financiar, cel mai mare port, cel mai mare nod de comunicaţie... Rio de Janeiro este numele unui stat şi al unui oraş din sud-estul Braziliei. Oraşul este cunoscut pentru plajele sale cu hoteluri alineate Copacabana şi Ipanema, pentru imensa statuie a lui Iisus Hristos, de pe muntele Corcovado, şi pentru carnavalul său anual.

Vezi aici GALERIE FOTO și mai află alte destinații

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite