Top 10 al celor mai frumoase plaje din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vezi care sunt cele mai frumoase şi mai bune plaje din lume, conform unei compilaţii care a ţinut cont de cele mai bune clasamente în domeniu existente pe internet la această oră.

Să realizezi un clasament al celor mai frumoase plaje din lume este dificil. Gusturile sunt variate şi depind în mare măsură de exigenţa turiştilor care optează, în funcţie de interesele lor, pentru paradisuri de nisip mai liniştite, sau cu ape transparente, precum cele din Seychelles.

Poate unii preferă nisipurile fine şi albe, precum cele din Varadero, Cuba sau cele din Insuleele Cies, din Galicia. Alţii preferă acele plaje cu ape calde şi limpezi, precum plaja braziliană Fernandp de Noronha, sau plajele Blanca y Cristal, din parcul naţional Tayrona, din Columbia.

Dar dacă turistul preferă contactul cu oamenii locului, atunci va trebui să ia în considerare Plaja Tortuga şi Plaja Mallard, din Jamaica, unde simpatia rezidenţilor şi muzica reggae, care se aude din toate părţile sunt cele mai bune argumente pentru includerea pe listă.

Vezi topul complet şi fotografii cu cele mai frumoase plaje din lume

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite