Topul celor mai sexy orașe din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintotdeauna, scriitorii au comparat orașele cu amantele și chiar există persoane îndrăgostite de o localitate sau alta. Iată aici care sunt cele mai atrăgătoare orașe ale lumii.

Recent, suplimentul de vacanță al ziarului britanic "The Times" a întocmit o listă a celor mai sexy orașe ale lumii, între care a inclus și un oraș din Spania. Bănuiți care este acesta?

Locul 5. Tanger
De-a lungul timpului, Tanger a fost considerat o oază de plăcere a milionarilor, a artiștilor și a aristocraților europeni. Moda acestor vizite de lux a trecut și dincolo de ocean, ajungând în Statele Unite: artiștii Jack Kerouac, William Burroughs sau Allen Ginsberg se îmbătau în mod frecvent în barul The Tanger Inn (Rue Magellan, nr.16). El Grand Café de Paris, foarte vizibil din Piața Franței este renumit pentru legăturile care se stabilesc între sexele opuse dis-de-dimineață. Dacă nu ai noroc, te poți consola cu o prăjitură delicioasă la cofetăria Española (Rue de la Liberté, nr.97).

Locul 4. Sevilla
Ziarul britanic a menționat, printre cele mai sexy atracții ale orașului andaluz, plimbările cu barca pe râul Guadalquivir, băile publice în stil arab și modernul Hotel Eme, cu vedere către Piața Catedralei. Inevitabil, a fost menționată și pasiunea care se desprinde din dansul flamenco, tipic acestei zone. Dimineața, pentru a combate mahmureala sau pur și simplu pentru a te relaxa, ți se recomandă o vizită la barul Abades Triana. De pe terasa acestuia vei putea admira Turnul de Aur, care își schimbă culoarea în roz, atunci când soarele se reflectă pe suprafața sa.

Citiți lista completă cu cele mai sexy destinații de vacanță

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite