Vacanta in bucatarie - Lasagna cu spanac si peste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucataria italiana este cunoscuta in intreaga lume datorita celebrelor pizza, spaghetti sau lasagna. Daca nu puteti ajunge in Italia pentru a gusta aceste minuni culinare, va propunem sa incercati in

Bucataria italiana este cunoscuta in intreaga lume datorita celebrelor pizza, spaghetti sau lasagna. Daca nu puteti ajunge in Italia pentru a gusta aceste minuni culinare, va propunem sa incercati in propria bucatarie lasagna cu spanac si peste. Pentru prepararea ei aveti nevoie de 200 grame lasagna, 500 grame spanac, 50 grame faina, 50 grame unt, 500 ml lapte, 300 grame file de peste, 2 rosii decojite, 300 grame cascaval, sare si piper. Lasagna se fierbe conform instructiunilor de pe pachet, iar spanacul se fierbe si se taie marunt. Pestele se spala si se taie cubulete, procedand la fel si cu rosiile. Untul se topeste, se adauga faina in ploaie, se toarna laptele si se potriveste dupa gust cu sare si piper. Se lasa la fiert timp de cinci minute, dupa care, intr-un vas de sticla termorezistenta, se pun un strat de lasagna, unul de spanac, rosii, peste si cascaval ras. Se continua asa pana cand ultimul strat este de lasagna. La final se toarna sosul si se da la cuptor pana se face o crusta. Se serveste cu un pahar de vin alb, iar ca desert va recomandam o felie de tiramisu, insotita de un expresso cu coniac.

Societate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite