Show aviatic de excepţie, la Ghimbav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte piloţi de talie internaţională se vor întrece în weekend în probe de măiestie. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Lansări de paraşutişti, avioane care vor „dansa" pe cer, zboruri demonstrative şi o coborâre cu troliu a unui câine aflat în misiune de capturare a infractorului sunt doar câteva dintre atracţiile evenimentului.

Ediţia 2010 a TransilvAero Show debutează cu Grand Aero Challenge, o competiţie aviatică internaţională, disputată pe durata a două zile, între şapte piloţi din elita acrobaţiei mondiale. 

„Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediţie şi putem spune că a căpătat din ce în ce mai multă amploare în fiecare an. TransilvAero Show a debutat în 2008 la iniţiativa braşoveanului Lucian Barna, un împătimit al aviaţiei, care a dedicat evenimentul fiicei sale de doar o lună", a spus Liana Dănilă, organizator.

Cei şapte piloţi ai competiţiei de acrobaţie aeriană Grand Aero Challenge sunt:  Zoltan Veres (Ungaria), Attila Goger (România), George Rotaru (România), Francesco Fornabaio (Italia), Larry Beamish (Africa de Sud), Ian Billing (Africa de Sud) şi Peter Podlunšek (Slovenia).

100 de ani de aviaţie

TransilvAero Show va avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, pe Aerodromul din Ghimbav şi este o ediţie specială, dedicată împlinirii a 100 de ani de aviaţie românească. Ioan Dobran, veteran de război, îşi va lansa cartea „Memoriiile lui Ioan Dobran", unde consemnează trările sale de pe frontul celui De-al Doilea Război Mondial. Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, care va costa 10 lei.

Autobuzele care circulă pe liniile 18 şi 28 până în staţia IAR Ghimbav vor avea traseu prelungit cu ocazia evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite