Oferta turistica de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Litoral - hoteluri inchise Traditionala minivacanta de 1 Mai nu va coincide decat pe alocuri cu deschiderea sezonului turistic pe Litoral. Majoritatea hotelurilor vor intra in paine cel mai

Pe Litoral - hoteluri inchise
Traditionala minivacanta de 1 Mai nu va coincide decat pe alocuri cu deschiderea sezonului turistic pe Litoral. Majoritatea hotelurilor vor intra in paine cel mai devreme de la 1 iunie. Motivul: costuri prea mari raportate la venituri. Totusi, ca turistii dornici de o baie de soare pe malul marii sa aiba unde-si cheltui banii, cateva hoteluri pun la dispozitie oferte speciale pentru petrecerea week-end-ului "muncitoresc". Astfel, in Mamaia, hotelul "Victoria" deschide camerele de 2 stele, pentru care pretul este de 450.000 lei/zi. Micul dejun este de 100.000 lei/persoana/zi, iar pensiunea completa - de 500.000 lei/persoana/zi. Oferta speciala nu include, insa, taxa hoteliera de 4% din tariful de cazare/noapte, pe care trebuie s-o plateasca turistul. La hoteluri de 3 stele, cum ar fi "Comandor" sau "Mercur - Minerva", un loc costa 999.000 lei/persoana pentru 6 nopti. Oferta este valabila pana pe 15 iunie. In Olimp, complexul Panoramic - Amfiteatru - Belvedere" (3 stele) are oferte detaliate. Pentru 4 nopti, un loc in camera dubla este intre 220.000 lei/zi (parter) si 250.000 lei/zi (etaj). Pentru 3 nopti, locul costa intre 310.000 lei/zi (parter) si 410.000 lei/zi (etaj). Masa valoreaza (cu bonuri) 300.000 lei/zi/persoana. La Mangalia, pachetul de la complex "President" (4 stele) are un pret de plecare de la 24 euro/loc/noapte cu demipensiune, in care sunt oferite facilitati pentru copii. Costinestiul va fi disponibil cu vile si pensiuni turistice. Preturile sunt rezonabile: 130.000 lei/persoana/zi - pensiunea "Amarino" si 160.000 lei/persoana/zi, vila "Coral" sau "Ademona". Ofertele sunt valabile pentru minimum 3 nopti. Pe alocuri, preturile de pe Litoral nu includ comisionul agentiei de turism, care este intre 10 si 15% din tarif. La grupurile de 10 persoane se acorda o gratuitate la cazare.
La munte - jeep tour la 62 euro de persoana
Odata cu disparitia zapezii, la Poiana Brasov, oferta "Superschi in Carpati" s-a transformat in "Aventura si buna dispozitie". Nu insa in cadrul programului de turism social anuntat din nou de oficialii MEC, pentru simplul motiv ca nici un hotelier din Poiana nu e dispus sa "mearga" - fie si pentru cateva zile - pe tarifele impuse de acest program. Dar cum turistul trebuie ispitit cumva, au aparut totusi "ofertele speciale", cu reduceri de preturi de 35-50% pentru lunile de extrasezon (mai-septembrie). Primii care s-au "miscat" au fost cei de la Ana Hotels, cu doua oferte: "Jeep tour & barbeque" si "Vacante in familie". Cea dintai, valabila doar pentru luna mai, consta intr-un pachet de 2 zile pentru doua persoane, care poate fi "bisat" la cerere si care include cazare cu mic dejun, o "repriza" de barbeque (fripturi la gratar, pe romaneste), 3 ore zilnic de plimbare cu jeep-ul prin statiune si imprejurimi, si cate o ora pe zi la tenis, sauna si bicicleta. Totul la 124 euro de persoana pentru cele doua zile, adica 62 euro/persoana pe zi, copiii sub 12 ani beneficiind de gratuitate la toate serviciile. Cea de-a doua oferta, "Vacante in familie" e valabila pentru familiile cu 2 copii pana in 12 ani si costa 299 euro pentru 6 zile. In acest pret sunt incluse 5 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun, o cina traditionala romaneasca, cate o ora zilnic de tenis, biliard, ping-pong si mountain-bike, plus "atentiile din partea casei", o bautura de bun-venit si un cos cu fructe in camera. Oferta e valabila pana in septembrie a.c., in limita locurilor disponibile, turistii urmand sa mai achite suplimentar doar taxa hoteliera de 5% din costul primei nopti de cazare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite