Braşov: Serbările zăpezii se deschid de sâmbătă în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Piaţa Sfatului va fi luminată de mii de becuri multicolore
Braşov: Piaţa Sfatului va fi luminată de mii de becuri multicolore

Atmosfera de sărbătoare şi concertele vor pune stăpânire pe Braşov începând de mâine, când, oficial, edilii vor deschide sezonul de iarnă. Beculeţele de sărbătoare din oraş se vor aprinde la ora 17.00, după care, pe scena din Piaţa Sfatului vor concerta nume sonore.

Printre numele sonore care vor concerta sâmbătă la Braşov se numără Andra, dar şi The Sinners Quartet, format din instrumentişti ai Operei Braşov, şi corul de copii Unison.

Bradul de Crăciun, instalat în acest an în Piaţă, are 25 de metri înălţime, şi va fi împodobit cu peste 10.000 de beculeţe, leduri şi flashuri. Ghirlandele verticale, în lungime de 1.200 de metri, vor fi formate din becuri albe, roşii şi flashuri.

Distracţia va continua până pe 12 decembrie, în fiecare zi, când pe această scenă vor evolua grupuri de elevi de la şcolile şi liceele braşovene, iar, pe 12 decembrie, Teatrul „Ion Creangă" din Bucureşti va prezenta un muzical cu o poveste de iarnă. În 19 decembrie este rândul numelor mari ale muzicii populare româneşti să concerteze. Pentru început şi-au anunţat prezenţa Sofia Vicoveanca şi Ionuţ Fulea. În fiecare zi vor evolua foarte multe ansambluri şi formaţii de colindători, atât din judeţ, cât şi din ţară, care îi vor încânta pe braşoveni cu colinde tradiţionale. Serbările zăpezii vor continua apoi, în Poiana Braşov, la "Winterland", unde în fiecare zi turiştii de pe pârtie vor avea parte de muzică bună şi multe concursuri.

Deocamdată, programul din noaptea de Revelion rămâne o surpriză, dar organizatorii promit ceva de neuitat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite