Braşov: Paraziţii cântă la Festivalul Berii din Centrul Civic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul este surpriza festivalului, trupa de hip-hop autohton urmândă să urce pe scenă sâmbătă, de la ora 21.00. Centrul Civic se va transforma în spaţiul unde buna dispoziţie şi distracţia primează. Braşovenii se pot delecta cu diversele sortimente de bere, mititei, brânzeturi, mezeluri, dulciuri şi vor asculta multă muzică bună.

Timp de trei zile, braşovenii sunt invitaţi să petreacă româneşte. În Centrul Civic vor curge râuri de bere, iar mirosul de mititeilor care sfârâie pe grătare va ademeni persoanele de toate vârstele.

Muzică bună şi concursuri

Spectacole, concursuri cu premii, multă muzică bună şi distracţie, acestea sunt ingredientele Festivalului Berii Mercatino.

image

În această seară, braşovenii vor avea parte de dansuri, muzică, umor şi concursuri cu premii, atmosfera fiind întreţinută de trupa Ro-mania. În urma concursurilor, cei mai rapizi braşoveni vor fi desemnaţi cel mai bun băutor de bere şi cel mai bun mâncător de ardei iute, care vor fi premiaţi cu câte 100 de euro. „Festivalul îi invită pe braşovenii de toate vârstele să se înscrie în concursuri şi să demonstreze că sunt cei mai buni. În plus, oferim posibilitatea tinerilor artişi de a urca pe scenă şi de a-şi promova muzica", a declarat Bianca Bivoleanu, reprezentant marketing Mercatino Grup.

Cel mai aşteptat moment al festivalului va fi megashow-ul Paraziţii. Sâmbătă seara, de la ora 21.00, organizatorii vor aduce la scenă deschisă formaţia „Paraziţii", trupa de hip-hop autohton, care a „rupt gura târgului", luna trecută, lănsând un nou album de succes.

image

După megashow-ul oferit de trupa hip-hop, pe scena amplasată în Centrul Civic vor urca DJ Linum, Nanu şi Meditus, Mistic, Romem, Maeditus şi Bibu.

Festivalul se va încheia duminică cu multe dansuri populare şi recitaluri de muzică populară, dar şi cu un recital de muzica rock.

Târg mixt pentru braşoveni

Pe lângă berea din belşug pusă la dispoziţie de producători renumiţi, braşovenii vor găsi în Centrul Civic şi reprezentanţii marilor restaurante din toată ţara, care se vor întrece în a oferi mici proaspeţi, pui, costiţe şi cele mai alese şi delicioase prăjituri. De asemenea, acestora li se vor alătura diverşi meşteşugari care vor expune lucrări de artizanat, artă şi multe jucării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite