Oamenii din Siret, speriaţi de gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia suceveanului care a murit acum câteva zile bolnav de gripă porcină trece prin altă nenorocire. Vecinii din bloc sunt speriaţi deoarece se tem să nu ia virusul şi îi condamnă pentru că văduva a adus trupul neînsufleţit al lui Dorin Muha acasă.

„Eu am cinci copii, stau la erajul trei şi mi-e frică să-i mai las să se joace pe afară. Când ştiu că este un mort de gripă porcină în blocul meu normal că mă revolt. Nu înţeleg de ce medicii i-au lăsat să-l ia acasă“, a declarat Ion Aparaschivei, vecin.

„Lumea nu înţelege, însă medicii au spus clar că după 24 de ore de la deces virusul gripei porcine nu se mai ia. Mortul nu tuşeşte, nu strănută“, a declarat Diana Muha, în vârstă de 19 ani, fiica bărbatului mort.

Vecinii însă nu sunt liniştiţi deloc şi se adună în faţa blocului, protestând. Familia îndurerată condamnă faptul că primăria nu i-a fost alături de la început.

„Eu mi-am făcut datoria de om, am adus un dezinfectator în bloc. Mai mult de atât nu putem face, am aflat şi noi din presă“, a declarat Adrian Popoiu, primarul oraşului Siret.

Văduva aşteaptă rezultatele analizelor

Liliana Muha, soţia văduvă, spune că şi-a făcut analizele. „Zilele viitoare o să merg la Suceava să-mi iau rezultatele, să mă asigur că nu port virusul“, a precizat femeia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite