Colegiul Naţional ,,Iancu de Hunedoara” şi-a reluat cursurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitatea de învăţământ din municipiul Hunedoara şi-a redeschis porţile, după ce a stat închisă timp de şapte zile. Din cauză că mai mulţi elevi au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1, activitatea a fost temporar suspendată.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, cursurile s-au reluat şi nu mai există niciun pericol din partea şcolarilor care au fost bolnavi. Aceştia pot să intre fără probleme în contact cu colegii lor. Tot astăzi, s-au redeschis şi Şcoala Generală ,,Andrei Şaguna”, Colegiul Naţional ,,Decebal”, ambele din Deva, precum şi Şcoala Generală din Şoimuş. S-a închis, în schimb, Colegiul Naţional ,,Sabin Drăgoi”, din reşedinţa de judeţ. Acelaşi lucru este valabil şi pentru clasa a VIII-a C de la Colegiul Naţional ,,Traian Lalescu” din municipiul Hunedoara.

112 hunedoreni vindecaţi

Până la ora actuală, la nivelul judeţului, s-au confirmat cu analize de laborator 80 de cazuri de gripă nouă. Alţi 41 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu AH1N1, după ce au intrat în contact direct cu un caz confirmat. De la începutul pandemiei, 112 persoane s-au vindecat de această boală. 

La nivel naţional, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă porcină. În total, aproximativ 3.890 de români au fost diagnosticaţi cu această boală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite