Peste 16 tone de carne de la Codlea, pe mesele timişorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16,8 tone de carne de pasăre provenite de la două firme din Codlea (Patiprod şi Nutricod) au ajuns pe mesele timişorenilor de la începutul lunii şi până acum. Ioan Jeleriu, directorul

16,8 tone de carne de pasăre provenite de la două firme din Codlea (Patiprod şi Nutricod) au ajuns pe mesele timişorenilor de la începutul lunii şi până acum. Ioan Jeleriu, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Timiş, spune însă că oamenii nu au niciun motiv de îngrijorare, pentru că întreaga cantitate a intrat în judeţ însoţită de certificate eliberate de medicii veterinari: "Lumea nu trebuie să intre în panică".

Toate magazinele Avicola, închise
În perioada 1-15 mai, 32,4 tone de carne de pui din Codlea au intrat în Timiş. Inspectorii de la Direcţia Sanitar-Veterinară au confiscat 15,6 tone din această cantitate. Restul a ajuns pe mesele timişorenilor, care au cumpărat puii de la punctele de desfacere Avicola. Toate magazinele acestei firme erau închise ieri la Timişoara, iar puii dispăruseră din galantare. Întreaga cantitate a fost stocată în depozitele Direcţiei Sanitar-Veterinare, iar inspectorii de specialitate aşteaptă verdictul ministerului pentru a o distruge.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite