ţiriac jr. a cerut, prin avocatul său, timp să-şi angajeze avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rejudecarea procesului în care fiul omului de afaceri Ion ţiriac, Alexandru, este acuzat de consum de droguri, a început, ieri, la Tribunalul Bucureşti, cu o amânare. Motivul: juniorul a cerut

Rejudecarea procesului în care fiul omului de afaceri Ion ţiriac, Alexandru, este acuzat de consum de droguri, a început, ieri, la Tribunalul Bucureşti, cu o amânare.
Motivul: juniorul a cerut răgaz pentru a-şi angaja un apărător, solicitarea fiind depusă la tribunal de avocatul Marian Nazat, cel care l-a reprezentat pe Alexandru ţiriac chiar de la începerea urmăririi penale pe numele său. În iunie 2004, Parchetul General a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui ţiriac jr. pentru trafic şi consum de droguri. Ulterior, el a fost trimis în judecată pentru consum de droguri şi punerea la dispoziţie a locuinţei în vederea consumului. La finele procesului, tribunalul a considerat că probele prezentate de anchetatori nu sunt concludente şi au decis achitarea lui Alexandru ţiriac, hotărâre atacată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti. Această instanţă a constatat însă că judecătorii Tribunalului Bucureşti nu au audiat toţi martorii, printre care şi Simona Marin, martor sub acoperire, şi au decis anularea achitării şi rejudecarea cauzei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite