Ciulinii Romaniei! Cat teren degradat este in fiecare judet. TOP national!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In Romania, circa 1 milion de hectare de teren arabil este neutilizat, devenind ceea ce, in limbajul popular, se numeste parloaga. Din suprafata arabila a Romaniei, care este de 9,4 milioane de hectare, circa 1 milion de hectare raman necultivate, transformandu-se in parloage.

Partea buna este ca aceasta suprafata a scazut in ultima perioada, avand in vedere ca parloagele se intindeau pe 3 milioane de hectare in urma cu cinci-sase ani.

Din nefericire, dincolo de aceste suprafete lasate necultivate, Romania si alte terenuri care sunt total ignorate, desi ar putea fi aduse in circuitul agricol.

Teren neproductiv

Astfel, Romania are aproape jumatate de milion de hectare de pamant care este degradat, care nu produce nimic. Nu este vorba despre parloage, acestea fiind terenuri arabile care nu sunt cultivate. Nu, acest pamant nu face parte din suprafata arabila. Este teren pe care nu se afla nici o constructie, dar pe care nu s-a cultivat si nici nu se cultiva nimic.

Este, efectiv, pamant care nu a fost niciodata arabil, pe care nu a fost cultivat niciodata nimic. Pamant liber, lasat in voia destinului! PAMANT NEOCUPAT DE NICI O CONSTRUCTIE SI PE CARE NU SE PRODUCE NIMIC!

Citiți aici articolul integral: Ciulinii Romaniei! Cat teren degradat este in fiecare judet. TOP national!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite