Un teren al lui Gigi Becali, revendicat în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, împreună cu o societate comercială sunt chemaţi în judecată de bucureşteanul Niculae Panait, care le cere acestora să-i restituie 7,5 ha

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, împreună cu o societate comercială sunt chemaţi în judecată de bucureşteanul Niculae Panait, care le cere acestora să-i restituie 7,5 ha teren situat în comuna Voluntari - sat Pipera, judeţul Ilfov.

Din cele descrise de acesta, atât el, cât şi Gigi Becali au acte care dovedesc proprietatea pe terenul disputat. Reclamantul susţine că imobilul este moştenit şi a adus instanţei, drept dovadă, o serie de acte şi o sentinţă judecătorească irevocabilă, prin care SC Agroindustriala Mogoşoaia SA era obligată să-l împroprietărească cu suprafaţa menţionată. În 2004, Primăria Voluntari l-a înştiinţat că cele 7,5 ha au fost predate către SCAI Mogoşoaia în vederea emiterii titlului de proprietate pe numele lui George Becali. Bucureşteanul mai explică că Gigi Becali, care ştia că el este proprietarul terenului, a vândut unei societăţi comerciale peste 7.000 mp de teren. "Instanţa de judecată este rugată ca, în situaţia în care va proceda la compararea titlului subsemnatului cu cel al pârâţilor, să dea preferinţă titlului meu, deoarece, indiferent de ipoteza dată de provenienţa titlului de proprietate al pârâţilor, dreptul meu de proprietate este mai bine caracterizat în raport de cel al părţii adverse", se mai arată în cererea de chemare în judecată.

Contactat telefonic, Gigi Becali ne-a spus că el a cumpărat terenul de la adevăraţii proprietari şi are toate actele în regulă.

"Am vorbit cu avocaţii mei care vor face o plângere penală pentru escrocherie împotriva lui Niculae", ne-a mai spus Becali.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite